вторник, 26 апреля 2011 г.

Творча зустріч 26.04.2011

26 квітня відбулася творча зустріч освітян Донеччини із Наталію Анатоліївною Саражинською, методистом Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, провідним тренером із впровадження моделі навчанння "1+1", в спеціалізованій школі з інформаційних технологій № 61 м.Донецька.

Вчитель школи № 61 м.Донецька Кулешова Світлана Володимирівна, провела інтелет-шоу для учнів 4а класу з української мови "Узагальнення і систематизація знань за темою «Частини мови. Іменник»".
Під час уроку вчителька узагальнила і систематизувала знання учнів про іменник, відмінювання іменників. Учні показали свої уміння удосконалювати, вживати в мові іменники - синоніми, іменники - антоніми, як засіб увиразнення мовлення, вміти влучно використовувати слова в прямому і переносному значенні, застосовувати в мовленні багатозначні іменники. Весь урок був пронизаний любов'ю до рідного краю.
Конспект уроку
Вчитель гуманітарної гімназії № 33 м.Донецька Ірина Станіславівна Москаленко поділилася досвідом роботи із "Формування критичного мислення через інформаційні технології"

Фотогалерея

Відгуки

воскресенье, 3 апреля 2011 г.

Наказ Міністерства N 302 від 01.04.2011

Про заходи щодо впровадження електронного навчального контенту.
Детальніше