пятница, 13 декабря 2013 г.

Вітаємо Інтел і всю Україну з 10-річчям співробітництва

Делегація Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти О.В.Сіпачова – старший викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання,А.В.Давидов – завідувач відділом інформаційного забезпечення освіти, М.М.Корнєв – методист відділу інформаційних технологій) взяла участь у роботі П'ятого Міжнародного Форуму Intel «Нові горизонти ІКТ в освіті», який відбувся 10-11 грудня 2013 у м. Києві. Форум проводиться з нагоди святкування 10-річчя реалізації міжнародних освітніх програм Intel в Україні.

Метою Форуму стала презентація світових тенденцій і комплесних рішень щодо впровадження ІКТ в освітній процес, обговорення перспектив впровадження спільних ініціатив МОН України та Intel, обмін досвідом щодо використання ІКТ у навчально-виховному процесі з метою трансформації освіти для підвищення ефективності сучасної освіти та підготовки молоді до життя в умовах інформаційного суспільства ХХІ століття.
Участь в роботі Форуму взяли представники 13 країн світу і всіх областей України. В учасників Форуму викликали цікавість виступиТетяни Нанаєвої, директора освітніх програм корпорації Intel в Україні та СНД, Роберта Фогеля, головного архітектора з питань освіти корпорації Intel, Хорошилова Олександра Владійовича, професора, керівника відділу професійного розвитку педагогічних працівників та мережевої взаємодії Інститутa ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті, Олівера Зофіка, спеціаліста з освіти Microsoft Corporation та інших.
Під час роботи Форуму було прийнято рішення про посилення співпраці з корпорацією Інтел у впровадженні програм «Інтел – навчання для майбутнього», «Шлях до успіху», «Один учень – один комп’ютер».

Комментариев нет:

Отправить комментарий